RAZMIŠLJANJE JEDNOG MLADOG FOČAKA

Momčino, prijatelju, priđi djevojci, pokušaj je zavesti, nasmijati, osvojiti a ne rasplakati... Nemoj misliti da je "faca" neko ko je alfa mužjak, ne, to ti je kod životinja... Nisi to, valjda...
Nemoj podražavati nekoga ko voza dobra kola, plaća pića drugima, nosi skupe krpe, tuče se po kafanama i nosi sa sobom oružje. Kad ti neko opsuje majku, iskuliraj ga, ili što rekao moj drug Isidor "zahvali mu se", napravi ga budalom... Izmakni se. Nisi manje muško zbog toga, vjeruj mi. Nikad ne znaš kolika je budala pred tobom. Zašto da ti majka plače nad grobom? Zato što nisi mogao/mogla iskulirati neku p'janu budalu?! Zar nije dosta!? Koliko je mladih života nestalo u trenu?! Zar mi mladi da se poubijamo između sebe?! Srbin na Srbina/ Srpkinju?!

Vidiš da je svijet poludio. Aj donekle mi je jasno zašto stariji "pucaju po šavovima". Nagledao se narod svega i svačega u ovom bijednom i nametnutom ratu. Ali ti, zašto ti uzimaš nečiji život u svoje ruke?! Zašto ti misliš da si dostojan Božijeg posla??? Nisi!!!

Zašto voziš pijan?! Tu ti ne odgovaraš samo za sebe! Odgovoran si i za živote svojih saputnika! Imaj to na umu!

Djevojko, drugarice, zašto je neki stariji i problematičan momak bolji od nekog tvog jarana iz razreda kome se i sama smiješ kad nešto "izvali" i za koga i ti i tvoje drugarice kažete da je lafčina!? Nisi riba ako imaš dečka koji je desetak godina stariji od tebe, koji od tebe želi samo jedno (a to nije priča u kasne sate u vezi sa njegovim problemima sa organima gonjenja)! Nađi nekog momka koji će te nasmijati a NE rasplakati! Poslušaj mamu i tatu kad ti kažu da se vratiš do ponoći! Pitaj druga da te doprati kući jer se bojiš sama ići (ako je drug - dopratiće te, a ako neće - pitaj drugog). Idi na roštiljanje u prirodu, druži se sa svojim vršnjacima, uživaj bona kad ti je Bog dao!!! Nemoj NIKAD pomisliti da možeš udariti muškarca jer ti imaš "zaje*anog" momka koji će te zaštititi- NE MOŽEŠ. Prvo ti si dama, dama se ne tuče niti pravi scene. Drugo, ubiće te neka budala kao dva idiota Sofiju u gradu gdje sam stekao zvanje profesora. Svi znamo da poslije je*anja nema kajanja!!!
Državo, Republiko moja, edukuj svoju djecu! Šta se više svađate 'među se'!? Predsjedniče, reci učiteljima, nastavnicima, profesorima, pedagozima da rade svoj posao! Njima je samo važno da zarade svoju platu a baš njihovo dijete može biti neki novi Vladimir Subotić, neka nova Sofija Vukadin!

Pedagogice i pedagozi, učite klince pravim i istinskim vrijednostima od 1. razreda. Ne dopustite da ih vaspitava neki idiot iz ulice koji psuje, vrijeđa, tuče se, pije, drogira se i na taj način nasmijava nekog malog Vladimira, Sofiju, Marka, Milicu, Jelenu ili Ivana.

 

SVAKO DOBRO I BOG NAM POMOG'O!!!
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:56

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 65 gostiju i nema prijavljenih članova