SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA UNIJE STUDENATA REPUBLIKE SRPSKE

U Ministarstvu porodice,omladine i sporta danas je održan sastanak predstavnika Omladinskog savjeta Republike Srpske i Unije studenata Republike Srpske. Tokom sastanka razgovaralo se o projektima i aktivnostima navedenih omladinskih organizacija, kao i problemima sa kojima se mladi i studenti susreću.

Sastanku je prisustvovala Branka Malešević, pomoćnik ministra za omladinu, koja je sa predstavnicima omladinskih organizacija razgovarala kako o aktuelnim, tako i o planiranim aktivnostima i projektima koji će se realizovati u saradnji sa ovim organizacijama, a u cilju poboljšanja položaja studenata i uopšte mladih u Republici Srpskoj.

Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske, Miloš Blagojević je istakao da treba zajednički i institucionalno raditi na rješavanju problema mladih i studenta, te da komunikacija između omladinskih organizacija mora biti kontinuirana, radi efikasnije međusobne saradnje i podrške.

Predsjednik Unije studenata Republike Srpske, Predrag Govedarica, predstavio je aktivnosti koje će se realizovati u narednom periodu, kao i veliki napredak u poboljšanju studentskog standarda u proteklih nekoliko mjeseci. Prisutne je obavijesti da će sutra početi isplata stipendija fondacije “Srđan Aleksić”.

Izvor: www.omladinskisavjet.org

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 50 gostiju i nema prijavljenih članova