ŠKOLSKO TAKMIČENJE OSNOVNIH ŠKOLA U ODBOJCI

"DONJA" ŠKOLA BOLJA I U ODBOJCI

 

Danas je u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ održano školsko takmičenje u odbojci u obje konkurencije. Nadmetali su se domaćini i Osnovna škola „Veselin Masleša“.

 

Na teren su prvo izašle muške ekipe. Veoma zanimljiv meč, stalno smjenjivanje u vođstvu, na kraju u završnici više sreće i znanja imali su dječaci „donje škole“ 2:0, po setovima 25:22, 25:23. Treba napomenuti sjajne servise Rada Brkovića, koji je svojim ulaskom preokrenuo prvi set, kao i siguran prijem i dobru igru Vladana Danilovića.

Dosta dobru odbojku vidjeli smo u meču ženskih ekipa, gdje pobjeda ipak ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Na kraju 2:0 za Osnovnu školu „Sveti Sava“, po setovima 25:16, 25:11.Treba napomenuti da  čitava ekipa „donje škole“ nastupa u selekcijama OK „Maglić“, te se mogla primjetiti njihova uigranost i međusobno razumjevanje na terenu. Teško je izdvojiti najbolje, ali kod „donjakinja“ treba spomenuti sjajnog „srednjaka“ Ivanu Radović, dok je igrom fenomenalno dirigovala tehničar Ivana Mićević. Kod gošći su se istakle Tijana Đajić i Kristina Pejović, takođe članice OK „Maglić“.

Preporučujemo djeci obje škole da se priključe treninzima odbojkaškog kluba, pa da u svaku sledeću godinu ulazimo sa dobrom i kvalitetnom odbojkom...

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:58

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 92 gostiju i nema prijavljenih članova