UHAPŠENA ČETIRI LICA, ZAPLIJENJENO 57 KILOGRAMA DROGE

Pripadnici /CJB Istočno Sarajevo su na području opštine Foča lišili slobode 4 lica, kod kojih su pronašli 57 kilograma opojne droge "skank", namijenjene sarajevskom ilegalnom tržištu narkotika, čija tržišna vrijednost iznosi oko 100.000 KM.

Prema riječima načelnika CJB Radenka Vasiljevića, ta operativno-taktička akcija policije na presijecanju nelegalne trgovine drogom provedena je rano juče na magistralnom putu Foča - Gacko, u mjestu Bukovica, gdje su slobode lišena lica V.V. /31/, D.M. /28/, M.G. /26/ i MG /28/, a policija traga za još dva lica sa istog prostora.

"Tom prilikom izvršeno je prinudno zaustavljanje tri vozila. Dva vozila u koloni imala su registarske oznake BiH, a treća su imala ukradene diplomatske tablice", rekao je Vasiljević na konferenciji za novinare.

On je precizirao da je policija tokom pretrage terena pronašla dvije PVC vreće u kojima se nalazilo 57 kilograma suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu "skank".

"Odmah je o svemu obaviješten okružni tužilac u Trebinju, koji je naložio opsežne istražne mjere i radnje. Lica lišena slobode sprovedena su u prostorije Stanice javne bezbjednosti Foča, gdje su zadržana do danas, nakon čega će biti premješteni u Okružno tužilaštvo Trebinje", rekao je Vasiljević.

On je dodao da će i pronađena droga biti upućena u trebinjsko tužilaštvo, gdje će tužilac naložiti otvaranje dokaznog materijala.

Vasiljević je i ovom prilikom istakao dobru saradnju centara javne bezbjednosti Istočno Sarajevo i Trebinje.

 

SRNA

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas101
Juče370
Ove sedmice3540
Ovog mjeseca13022
Ukupno1319016
nedelja, 25 februar 2018 10:17

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 20 gostiju i nema prijavljenih članova