SKUPŠTINA OPŠTINE FOČA NA DANAŠNJEM ZASIJEDANJU IZGLASALA


ODOBRENA SREDSTVA ZA MURAL!

Potporni zid na ulazu u Foču uskoro će krasiti mural sa turističkom ponudom našeg grada! Odbornici Skupštine Opštine Foča, na današnjem zasijedanju izglasali su sredstva u iznosu od 8.000 KM za oslikavanje zida, na kojem će se naći sve najvažnije znamenotisti i ono najbolje što naš grad može da ponudi turistima.

Inicijativa za mural potekla je od Omladinskog pokreta Foča i naišla je na veliko razumijevanje lokalnih vlasti. Odbornik Ivan Vidojević je na današnjoj sjednici SO Foča predložio da se dio odobrenih sredstava za mural iskoristi za nabavku sprava za vježbanje u prirodi i adaptaciju košarkaških terena, što je takođe jedan od prijedloga OP.

Ovaj primjer jasno govori o tome da mladi Foče polako uzimaju stvari u svoje ruke i da realizacijom ideja konkretizuju najave da će uraditi sve što je u njihovoj moći da pozitivno promijene sredinu u kojoj živimo.

Omladinski pokret Foča, na čelu sa predsednikom Mladenom Mandićem, ovom prilikom se zahvaljuje lokalnim vlastima na podršci, svim mladim, ali i onim malo starijim odbornicima koji su podržali prijedlog za oslikavanje murala i prepoznali dobru ideju da naš grad izgleda još ljepše, svjetlije i bolje.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas188
Juče500
Ove sedmice2627
Ovog mjeseca14183
Ukupno1268594
petak, 24 novembar 2017 09:57

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova