FOČANSKI RAFTERI POMAŽU I OBRENOVCU

Bosna i Srbija plivaju pod vodom, situacija je alrmantna, ljudi kažu da ne pamte da je katastrofa ovih razmjera u skorije vrijeme zadesila region. Pomoći ugroženim opštinama stižu sa svih strana, više se ne pita ko je ko. Tako su večeras šestorica raftere iz rafting klubova „Hum“ i „Tara- tur“ krenuli da pomognu građanima Obrenovca.

 

Na poziv koji je naš Fočak Zoran Avramović uputio Draganu Đeriću, po kratkom postupku formirana je ekipa od šest članova, koja je prije pola sata krenula put Srbije.

- Kada je ovakva situacija, ne pitate gdje idete, idete samo da pomognete ljudima u nevolji. Mi idemo da pokušamo da pomognemo jednoj od najugroženijih Opština u Srbiji. Ići ćemo preko Dobruna i planine Tare, gdje će nas sačekati predstavnici tamošnje Civilne zaštite. Oni će nas rasporediti i uputiti na naše krajnje odredište, a to je Obrenovac. Nosimo svu potrebnu opremu sa sobom. Samo se nadamo da ćemo biti od pomoći ugroženom stanovništvu – izjavio je za naš portal neposredno pred polazak za Srbiju vođa ekipe, Vladimir Muminović.

U nevolji se poznaju prijatelji. Svaka čast, još jedan veliki gest Fočaka, koji ne sjede skrštenih ruku i gledaju kako Srpska i susjedna Srbija plivaju u vodi, već se bez razmišljanja spremaju i idu da pomognu onima kojima je potrebno. Srećno!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas216
Juče595
Ove sedmice216
Ovog mjeseca10043
Ukupno1282272
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:07

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 100 gostiju i nema prijavljenih članova