FOČANSKI SPASIOCI SE PROBILI DO OBRENOVCA

Šestočlana ekipa raftera koja se sinoć uputila put najugroženijeg dijela Srbije, u toku ranih jutarnjih časova bezbjedno je stigla do odredišta.

Rafteri kampova „Hum“ i „Tara-Tur“ , na poziv Zorana Avramovića uputili su se da pomognu ugroženom stanovništvu Obrenovca. Iako je bilo insinuacija na tebu da ih je Vojska Srbije zbog delikatnosti situacije vratila sa ulaza u Obrenovac i uputila na neko drugo mjesto, članovi ovog tima su se jutros javili porodicama da su i pored svih teškoća uspjeli da se probiju do odredišta i da kreću u akciju spašavanja.

S obzirom da, prema svim informacijama koje dobijama iz srbijanskih medija, Obrenovac faktički više ne postoji i da je doživio pravu katastrofu, uz , pretpostavlja se i desetine ljudskih žrtava, fočanske spasioce danas očekuje dosta posla.

Prema informacijama koje su dali rodbini kada su jutros stigli, čitav dan će biti u akciji spašavanja i telefone će uključiti tek večeras, tako da informacije o stanju u Obrenovcu, ali i našim rafterima koji su tamo, očekujte u toku večeri na našem portalu.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas722
Juče571
Ove sedmice3376
Ovog mjeseca9110
Ukupno1281339
subota, 16 decembar 2017 19:54

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 19 gostiju i nema prijavljenih članova