VODA U DOBOJU SE POVLAČI – IZA NJE OSTAJE KATASTROFA

Glavna opasnost za Doboj je izgleda prošla. Voda se polako povlači, ali iza sebe ostavlja pravu katastrofu. Vođa spasilačkog kluba „Wolf“, Nenad Ikonić, sinoć je za naš portal izjavio da je naša ekipa u toku jučerašnjeg dana izvukla četiri beživotna tijela, a u toku današnjeg dana stižu informacije da je broj žrtava porastao na deset.

 

- Na žalost, voda je odnijela i ljudske živote. Mi smo od jutros na terenu i bićemo do večernjih sati. Voda se povlači i situacije je što se toga tiče bolja. Ali ostavlja za sobom katastrofu. Narod je gladan i žedan, svuda možete čuti vapaje za pomoć. Nema najugroženijih, svi su u istoj situaciji, svima treba osnovnih namirnica. Mi trenutno isporučujemo hranu iz republičkih Robnih rezervi, ali to neće biti dovoljno. Radićemo čitav dan, moramo pomoći ljudima – oko podneva, u telefonskom razgovoru direktno sa čamca, za naš portal je izjavila članica „Wolfa“, Jelena Simović.

Prema informacijama koje stižu iz Doboja, policija i Vojska su zabranile ulazak u grad zbog moguće zaraze. Konvoji pomoći sa svih strana danas stižu Doboju.

Nove informacije o akcijama i situaciji u ovom dijelu Srpske, očekujte večeras na našem portalu direktno od fočanskih spasilaca.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas216
Juče595
Ove sedmice216
Ovog mjeseca10043
Ukupno1282272
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:07

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 100 gostiju i nema prijavljenih članova