MENADŽMENT I UPRAVA NP „SUTJESKA“ ŠALJU POMOĆ ZA UGROŽENE U SRPSKOJ

Foča i dalje nastavlja da pomaže ugrožene opštine u Srpskoj. Pomoć u ljudstvu je već upućena, humanitarni konvoji prekosutra bi trebali da se upute u kritična područja, a prvo preduzeće u našem gradu koje je krenulo sa prikupljanjem sredstava za pomoć je Nacionalni park „Sutjeska“.

 

Menadžment i Uprava NP jutros su održali kratak sastanak Upravnog odbora na kome je jedina tema bila kako pomoći onima koji su stradali u poplavama.

- Dogovorili smo se da menadžment i Uprava odvoje lična sredstva koja će se uplatiti na račun za pomoć ugroženim opštinama i stanovništvu u Srpskoj. Svako od nas ponaosob odvojiće određenu sumu novca, koja će biti naš skromni doprinos u ovoj teškoj situaciji. Takođe, u ponedeljak ćemo razgovarati i sa sindikatom, koji će se vjerovatno takođe odazvati ovoj akciji. Vjerujem da će svako od radnika učestvovati i dati onoliko koliko je u mogućnosti. Mislim da je zamisao dobra i da će naše malo, nekome mnogo značiti. Mi smo možda prvi koji smo se toga dosjetili, ali sigurno je da sve firme i preduzeća trebaju i da će se i povesti našim primjerom. Situacija je zaista teška i svako treba pomoći na svoj način – izjavio je za naš portal direktor NP „Sutjeska“, Zoran Čančar.

Foču je možda mimoišla poplava, ali Foča ne miruje. U ovom situaciji pokazali smo koliko smo humani. Svaka čast!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:35

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 20 gostiju i nema prijavljenih članova