RAFTERI POMOGLI DVOROVIMA, NEIZVIJESNA NOĆ PRED BIJELJINOM

Naporan dan za fočanske spasilačke ekipe u Bijeljini. Čitav dan rafteri su evakuisali ugroženo stanovništvo Dvorova, koje je najviše bilo na udaru vodene bujice.

 

Nasip na Rači pukao je večeras. Kako su naše ekipe i gdje se sada nalaze pitali smo glavnog operatera i vođu tima, Milana Rudinca.

- Istina je, pukao je nasip na Rači, prijeti da se izlije prema Drini i upravo sam radi bezbjednosti povukao ekipe sa terena. Ne vrijedi da rizikujemo i ostanemo odvojeni od obale, onda nismo nikom od koristi. Trenutno smo u hotelu i ako nas kontaktira glavni štab Civilne zaštite Bijeljina i zaključi da smo im potrebni, ponovo ćemo krenuti u akciju – izjavio je za naš portal prije pola sata, Milan Rudinac.

Situacija u Bijeljini nije ni malo sjajna. Pored ionako teškog stanja, strahuje se od vodenog talasa koji bi noćas i sutra mogao doći iz Šamca. Nadamo se da će i rafteri i građani Bijeljine ipak imati mirnu noć, a o stanju u ovom gradu i narednim akcijama naših spasilačkih ekipa čitajte sutra ujutru na našem portalu.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas721
Juče571
Ove sedmice3375
Ovog mjeseca9109
Ukupno1281338
subota, 16 decembar 2017 19:54

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova