BUDUĆI DOKTORI ZA UGROŽENU SRPSKU

U ovom teškom trenutku za RS, kada voda nadire sa svih strana i iza sebe ostavlja pustoš, svoju humanost pokazali su i budući doktori. Savez studenata Medicinskog fakulteta Foča u saradnji sa Dekanatom, danas je u prostorije Omladinskog pokreta donio namirnice u vrijednosti 1.000KM.

 

Studenti iz svih dijelova Srpske, među kojima su i oni koji dolaze iz najugroženijih opština, odrekli su se svog džeparca kako bi pomogli onima kojima je potrebno. I ne žele na tome da stanu.

Kao budući doktori i veliki humanisti, studenti su svoju pomoć ponudili i službi Civilne zaštite. Otprilike 20-.tak mladića već se prijavilo da odu u najugroženija područja i pomognu stanovništvu u nevolji. Ako ne sada, ono kad se voda povuče – i kao fizički i kao medicinski radnici.

Sutra u holu Centra za kulturu i informisanje, Studentski savez postaviće punkt, gdje će građani i svi koji žele moći da donose namirnice koje će se uputiti u ugrožene krajeve Srpske.

Ako mogu oni da se odreknu dijela svog studentskog džeparca, može svako. Foča je danas pokazala svoju humanost na djelu, sigurno će biti tako i sutra. Građani, studenti, omladinci – zajedno u pomoć našoj Srpskoj!

 

 

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas338
Juče499
Ove sedmice338
Ovog mjeseca11241
Ukupno1300931
ponedeljak, 22 januar 2018 17:27

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 24 gostiju i nema prijavljenih članova