FOČA ZA DOBOJ

Danas svi možemo biti ponosni što smo Fočaci. Naša Opština, Omladinski pokret Foča, Crveni krst i Savez studenata Medincinskog fakulteta danas su poslali pet vozila humanitarne pomoći Doboju.

 

Omladinski i studenti radili su na pakovanju i utovaranju čitavo jutro. Nasmijana lica, radost, sreća, zadovoljstvo. Pomoćićemo našoj braći i sestrama Dobojlijama koji su najviše nastradali u vodenom talasu koji je zahvatio Srpsku.

Čini se da ne postoji građanin koji se nije odazvao akciji. Firme, sportski kolektivi, penzioneri, školske ustanove. Medicinski fakultet Foča i KBC Foča ustupili su kombi kojim su u koloni krenuli studenti iz Doboja da posjete svoje bližnje. Sa osmijehom na licu, ali onim sjetnom. Ipak se plaše šta će zateći u svom gradu.

Foča je pomogla i pomagaće koliko može. Kada je bilo najkritičnije, spasioci su otišli da pomognu ovoj opštini koja je pretrpili najveću katastrofu. Sada stiže i pomoć u posteljini, odjeći, namirnicama i lijekovima. I nastaviće se akcija i dalje. Jer Doboju će još neko vrijeme trebati svega.

U policijskoj pratnji, kolona vozila krenula je na put. FOČA ZA DOBOJ – od srca!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas101
Juče370
Ove sedmice3540
Ovog mjeseca13022
Ukupno1319016
nedelja, 25 februar 2018 10:15

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 14 gostiju i nema prijavljenih članova