FOČA DOČEKALA HEROJE IZ BIJELJINE

Oko 16:00 časova četiri džipa parkirala su se pred zgradu Opštine Foča. Jedan po jedan, umorni i iscrpljeni izlazili su naši hrabri rafteri, koji su ovih dana spašavali živote ugroženim građanima Semberije.

 

Doček kakav su i zaslužili. Svi čelnici naše Opštine, na čelu sa načelnikom, gospodinom Radisavom Mašićem i predsednikom SO Foča, Radojicom Mlađenovićem, aplauzom su pozdravili naše hrabre momke. Rodbina, prijatelji, poznanici, njihove kolege rafteri, ponosni građani Foče, svi su bili tu.

S obzirom da smo vas redovno izvještavali o njihovim aktivnostima i da su bili vidno iscrpljeni, ovoga puta nismo ih pitali ništa. Njihov gest pomoći narodu u nevolji govori više od hiljadu riječi.

Ipak, naše čitaoce nećemo uskratiti i za neku priču o aktivnostima raftera u Bijeljini. U toku večeri, ekskluzivno za naš portal, imaćemo opširniji razgovor o stanju u Semberiju, akcijama koje su obavile naše ekipe ali i odnosu tamošnjeg stanovništva prema čitavoj situaciji sa vođom ove spasilačke jedinice, Milanom Rudincem.

Oni su ponos Foče! Svaka čast momci!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas721
Juče571
Ove sedmice3375
Ovog mjeseca9109
Ukupno1281338
subota, 16 decembar 2017 19:54

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova