FOČANSKI PRIVATNICI POMAŽU STUDENTE I NJIHOVE PORODICE IZ UGROŽENIH MJESTA SRPSKE

Iz dana u dan, Fočaci sve više pokazuju svoju humanost. Vlasnici ugostiteljskih objekata Klub „Cimema, Caffe „Black & White“, Caffe pizzeria „Mozzart“, „Hemingvej“, kao i prodavnice sportske opreme „David“ sport prikupili su danas 1.400 KM , kao ciljanu pomoć studentima koji potiču iz najviše nastradalih mjesta u poplavama.

Naime, studenti iz Doboja i Bijeljine koji pohađaju nastavu na sva tri fakulteta u Foči, dobiće određenu sumu novca, kojom će sebi, ali i svojim najbližima, obezbijediti ono što im je trenutno najpotrebnije.

Pomoć studentima, njihovim porodicama, ali i svim njihovim sugrađana iz Foče stiže sa svih strana. Tako je Gradska apoteka Foča donirala lijekove i sredstva za suvu dezinfekciju u vrijednosti od 2.000KM, dok je Stomatološki fakultet uputio pomoć u maskama i rukavicama.

Foča opet pokazuje da ima veliko srce, a ovim putem poziva i sve ostale lokalne privrednike da se povedu primjerom ovih lokalnih privatnika i daju svoj doprinos u humanitarnoj akciji i pomoći našim studentima i njihovim sugrađanima.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:39

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 81 gostiju i nema prijavljenih članova