POČELA OBNOVA LOKALNIH PUTEVA

Radnici preduzeća „Put“ iz Istočnog Sarajeva počeli su danas asfaltiranje dionice lokalnog puta u fočanskoj Mjesnoj zajednici Jošanica, a radove sa 100.000 KM finansira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske kroz projekat za razvoj sela.

Foto: Ilustracija

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić kaže da će biti asfaltiran jedan kilometar puta od spomenika u Hodžićima prema centru Mjesne zajednice Jošanica, dok će ostatak makadamskog puta od par kilometara biti saniran.

On je naveo da je sredstvima iz opštinskog budžeta, a u saradnji sa mještanima, počela sanacija lokalnih puteva, koje su proteklih dana oštetile bujice.

„Već smo sanirali dionicu puta u selu Gudelj u dužini od dva i po kilometra, koju je bila odnijela vodena bujica. Opština je dala mašine, a mještani su izvodili radove“, rekao je Mašić.

On je dodao da će se po istom „receptu“, uz učešće opštine i mještana, biti popravljeni putevi oštećeni bujicama u selima Brusna i Biokovi, te put do pravoslavne crkve na Okolištima u Mjesnoj zajednici Slatina.

SRNA

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:39

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 76 gostiju i nema prijavljenih članova