U SAMOBORSKOJ ORGANIZOVANA AKCIJA UREĐENJA NASELJA

Stanari naselja "Samoborska" u ulici Stepe Stepanovića u Foči juče su organizovali akciju uređenja i pranja ulica u tom naselju, jer kako kažu, to nisu uradili oni koji su i zaduženi za to.

- Stanari ovog naselja bili su zgroženi činjenicom da preduzeće Autokomerc, u čijoj su nadležnosti kotlovnice u ovom naselju, nakon završetka grejne sezone, nije ništa preduzelo da očisti ostatke šljake sa dječijeg igrališta pa su stanari morali sami da se organizuju - izjavio je za naš portal predsjednik UO zajednice etažnih vlasnika i jedan od pokretača akcije, Mladen Milanović.

 

On je rekao da će stanari u toku ovoga mjeseca nastaviti uređenje naselja, jer, kako kaže, nadležni organi neće ništa sami da preduzmu i dodao da planiraju da postave nove klupe, sprave za vježbanje, pješčanu površinu na kojoj bi djeca mogla da se igraju, a u planu je uređenje zelenih površina.

 

Milanović je istakao da su počeli sa ukrašavanjem zidova i betonskih površina jer su na tim mjestima bili ružni i uvredljivi natpisi i dodao da sada sve izgleda mnogo ljepše i da planiraju da urade grafit u čast vojvode Stepe Stepanovića, po kojem nosi naziv njihova ulica.

 

U jučerašnjoj akciji odazvao se veliki broj mladih, a organizatori pozivaju ostale stanare da im se pridruže u narednim akcijama.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas101
Juče370
Ove sedmice3540
Ovog mjeseca13022
Ukupno1319016
nedelja, 25 februar 2018 10:12

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova