TRADICIONALNO DRUŽENJE BIVŠIH POLICAJACA IZ FOČE NA SVETU TROJICU

Svete Trojice. Pored toga što su veliki pravoslavni praznik, za bivše pripadnike Policijske stanice u Foči imaju i drugo značenje. Već drugu godinu za redom penzionisani i desertifikovani policajci iz našeg grada na Trojčindan organizuju zajedničko druženje. Tako je i juče bilo.

 

Lijep dan, lijepo društvo, stare kolege. Negdje pored Ćehotine, okrenulo se i jagnje. Priče su tekle, anegdote iz radnih dana. Tema za razgovor nije nedostajalo, smijeha takođe. Podsjećanje na neka stara vremena. Petnaestak bivših policajaca provelo je ugodno vrijeme u prirodi.

I juče nisu marili za to što ih nikada niko od nadležnih u Policiji nije pozvao ni na jednu svečanost. Što su sada donekle i zaboravljeni. Oni su se znali sami organizovati. Kažu da će se potruditi da im ovo zajedničko druženje preraste u tradiciju. Jer, ima tu još mnogo dogovština sa radnog mjesta kojih se treba podsjetiti.

Uz jagnje, meze, poneko pivo...Uz Ćehotinu je tekla i priča... Do novog sastanka – sledeće godine, na istom mjestu, u isto vrijeme...

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas481
Juče535
Ove sedmice2564
Ovog mjeseca8298
Ukupno1280527
petak, 15 decembar 2017 20:27

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova