DANAS ZVANIČNO OTVORENA SEZONA NA AKVA PARKU

Iako su se i prethodna dva dana svi građani mogli kupati na bazenima Akva parka, sezona je zvanično otvorena tek danas. Obzirom da nisu bile završene sve potrebne analize vode, kupanje je bilo besplatno i na sopstvenu odgovornost. Od danas će biti drugačije.

 

- Stigli su potrebni rezultati analize vode koji su pokazali da je voda ispravna za kupanje. Tako smo danas mogli i zvanično početi sa radom. Cijene ulaznica nismo mijenjali u odnosu na prošlu godinu. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i građane iz susjednih opština da nas posjete i tople ljetne dane provedu na fočanskim bazenima – izjavio je rukovodilac Akva parka, Čedo Zelović.

Kapije Akva parka otvorene su jutros u 10:00 časova i zatvoriće se u 20:00 časova. Tako svakog radnog dana, dok će za vikend bazeni raditi sat duže, odnosno do 21:00 čas.

Cijena cjelodnevne karte je 3KM, dok poludnevna ulaznica košta 2KM. Osnovci će za kupanje na bazenima morati da izdvoje 1KM. Korištenje ležaljke i suncobrana naplaćivaće se po 2KM, dok će zajedno stajati 3KM. Djeca do četiri godine neće plaćati ulaznicu.

Meteorolozi najvaljuju visoke temperature u julu i avgustu. Oni koji ne budu išli na more, sada se imaju gdje rashladiti. A gdje će bolje nego na bazenima Akva parka.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas212
Juče595
Ove sedmice212
Ovog mjeseca10039
Ukupno1282268
ponedeljak, 18 decembar 2017 09:58

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova