OK FEST: CIJENA KORIŠTENJA USLUGA KAMPA 10 MARAKA PO OSOBI

Cijena korištenja usluga kampa za vrijeme ovogodišnjeg OK Festa na Tjentištu biće 10 maraka po osobi, bez obzira na broj provedenih dana u kampu, a kamperima će na raspolaganju biti objekti sa hranom i pićem, po vrlo pristupačnim cijenama, saopštili su organizatori festivala.

U cijenu su uključeni postavljanje šatora, registracija, narukvice za nesmetan boravak, korištenje WC-a i tuševa sa toplom vodom, besplatan pristup internetu, kao i prisustvo sadržajima i aktivnostima koje će se u sklopu festivala realizovati.

 

Kamp će biti otvoren od 4. jula u 8.00 časova do 7. jula u 16.00 časova i biće obezbijeđen ogradom, a za obezbjeđenje će se brinuti redarska služba, koja će biti zadužena za očuvanje reda i mira u kampu, poštovanje kućnog reda kampa, kao i za kontrolisanje ulaza u kamp, dok će osim redarske službe patrolirati i policija.

 

Kamperima će 24 časa dnevno na raspolaganju biti Hitna pomoć, a dežuraće i vatrogasna ekipa.

 

Organizatori su u saradnji sa Nacionalnim parkom „Sutjeska“ usvojili Pravilnik koji propisuje obaveze ponašanja kampera pri korištenju usluga  OK kampa, kao i način korištenja opreme i uređaja u kampu za vrijeme trajanja festivala.

 

Organizator festivala je Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Nacionalnim parkom „Sutjeska“, a  od  4. do 6. jula na Tjentištu  će nastupiti regionalni bendovi „Orthodox Celts“ , „Atheist Rap“,  „Partibrejkers“ i „Zoster“.

 

PRAVILA PONAŠANJA U KAMPU ZA VRIJEME TRAJANJA OK FESTA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas216
Juče595
Ove sedmice216
Ovog mjeseca10043
Ukupno1282272
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:06

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 87 gostiju i nema prijavljenih članova