SUTRA POČINJE OK FEST - ORGANIZOVAN PREVOZ NA KONCERTE

Festival za mlade „OK Fest“ počeće sutra na Tjentištu, a posjetioci će od petka do nedjelje, uz nastupe domaćih i regionalnih bendova, moći da uživaju u brojnim pratećim aktivnostima.

U muzičkom dijelu nastupiće bendovi „Orthodox Celts“ , „Atheist Rap“,  „Partibrejkers“ i „Zoster“, a tokom dana su planirani rafting Tarom, posjeta prašumi Perućici,  planinarska šetnja do podnožja Maglića, sportske aktivnosti, panel diskusije, kao i revije studentskih filmova i predstave studenata Akademije dramskih umjetnosti Univerziteta u Banjaluci.

Najavljen je dolazak mladih iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i regiona, a očekuje se preko 3 hiljade posjetilaca.

 

„OK Fest“ je nastavak „Kampa prijateljstva“, koji je Ferijalni savez Republike Srpske na Tjentištu realizovao protekle tri godine.

ORGANIZOVAN PREVOZ IZ FOČE I PALA

Omladinski pokret Foča, u saradnji sa Opštinom Foča, obezbijedio je, za sve posjetioce OK Festa, svakodnevni prevoz  od 4. do 6. jula od Foče do Tjentišta, a cijena povratne karte biće dvije marke.

 

“Zbog velikog interesovanja Fočaka obezbijedili smo dva autobusa preduzeća “Drinatrans”, uz dogovor da se ne naplaćuje ekonomska cijena karte, već da to bude pristupačna cijena koja bi samo nadoknadila troškove prevoznika”, rekao je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Polazak iz Foče planiran je u 19.00 časova ispred Centra za kulturu i informisanje, a povratak sa Tjentišta u jedan sat iza ponoći.

Za posjetioce iz Istočnog Sarajeva organizatori su obezbijedili svakodnevni prevoz za vrijeme OK Festa, a polazak iz Pala, preko Lukavice, planiran je u 18,00 časova, dok je povratak sa Tjentišta nakon završetka muzičkog dijela programa, uz cijenu povratne karte od 15 maraka.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas52
Juče370
Ove sedmice3491
Ovog mjeseca12973
Ukupno1318967
nedelja, 25 februar 2018 06:35

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 47 gostiju i nema prijavljenih članova