“VUKOVI” DANAS IZVUKLI TIJELO NESTALOG VIŠEGRAĐANINA

Ovaj put njihova pomoć nije bila potrebna u poplavljenim područjima, ali su ipak bili na terenu. Spasilački klub “Wolf” i pripadnici GSS RS danas su bili u Višegradu, gdje su pronašli i izvukli tijelo nastradalog čovjeka, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana.

Sedmočlana ekipa jutros se na poziv Opštine Višegrad i policije uputila put ovog grada. Akcija potrage, a na kraju i izvalačenja tijela nastradalog muškarca trajala je šest sati. “Vukovi” su pretraživali područje Lovišta, na samoj granici sa NP “Tara” , gdje se pretpostavljalo da je nestali poslednji put boravio. Na kraju su ga i pronašli u nepristupačnom dijelu kanjona Drine u mjestu gradina.

- Radi se od 49-godišnjem muškarcu koji je nedavno imao srčanih problema. Sada možemo samo da nagađamo, obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti. Kako mi pretpostavljamo ili je riječ o ponovnom infarktu ili se pokliznuo. Tijelo smo našli u provaliji, jedno 500 metara, u krajnje nepristupačnom dijelu. Nije bilo lako prvo locirati, a potom i prići nastradalom. Izvlačenje je dugo trajalo. Tijelo je bilo u jako lošem stanju, to je sve što mogu reći – izjavila je za naš portal članica SK “Wolf”, Jelana Simović po povratku u Foču.

Kako javlja SRNA, riječ je o Gordanu Ristiću, zaposlenom u u preduzeću “Hidroelektane na Drini”.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas338
Juče499
Ove sedmice338
Ovog mjeseca11241
Ukupno1300931
ponedeljak, 22 januar 2018 17:27

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 23 gostiju i nema prijavljenih članova