KONKURS ZA SUFINANSIRANJE STUDENTSKIH PROJEKATA

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2013.godinu.

 

Konkurs se odnosi na studentsko organizovanje, međunarodnu saradnju, organizaciju međunarodnih studentskih skupova i susreta, uključivanje u međunarodne studentske asocijacije i učešće u zajedničkim aktivnostima, posjete međunarodnim studentskim skupovima i susretima, stručne programe, tribine i predavanja.
Konkurs se odnosi i na sportske i kulturne aktivnosti i edukaciju, studentske medije i ostale projekte koji doprinose unapređenju studentskog rada i organizovanja, studentskog standarda, te zastupanju interesa i prava studenata.
Pravo podnošenja prijave na javni konkurs imaju studentska predstavnička tijela, studentske organizacije i asocijacije studentskih organizacija, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.
Komisija za izbor programa ili projekata izvršiće vrednovanje i rangiranje prijavljenih programa i projekata, na osnovu opštih kriterijuma i bodovne skale za ocjenjivanje, utvrđenih Pravilnikom o sufinansiranju programa i projekata studentskih organizacija.
Programi i projekti će se finansirati maksimalno do 80 odsto njihove ukupne vrijednosti. Rok za podnošenje prijava je 5. april ove godine. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.


Javni konkurs objavljen je na portalu Vlade Republike Srpske /www.vladars.net/, na stranici Ministarstva prosvjete i kulture.

Izvor: Agencije

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas52
Juče370
Ove sedmice3491
Ovog mjeseca12973
Ukupno1318967
nedelja, 25 februar 2018 06:21

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 22 gostiju i nema prijavljenih članova