ODRŽAN TURNIR U KLIKERIMA I UREĐEN PLATO NA PARTIZANU

Omladinski pokret Foča i ove godine je organizovao turnir u klikerima. Prošle godine turnir je organizovan u vrtiću u Donjem polju, dok su ove godine organizatori odlučili da se klikeri igraju "na Partizanu".

Prvo mjesto u kategoriji mlađih osvojio je Lazar Vladičić, drugi je bio Veljko Matović a treće mjesto zauzeo je Andrej Milanović. U kategoriji starijih učesnika najbolji klikeraš bio je Milan Vrećo.

 

Diplome su dobili najbolji klikeraši ali i najstariji, odnosno najmlađi. Najstariji klikeraš je bio pedesetpetogodišnji Ilija Drakul dok je najmlađa bila trogodišnja Sara Milanović.

 

Tokom trajanja turnira aktivisti Omladinskog pokreta Foča uređivali su plato ispred sale "Partizan".

 

-Današnji turnir je pokazao da se klikeri polako vraćaju u Foču. Igrači koji su prošle godine bili slabiji definitivno su napredovali ove godine. Nadamo se da će naši najmlađi sugrađani naći vremena da se druže jedni sa drugima kroz ovakve igre, a ne samo putem društvenih mreža. Dugujemo veliku zahvalnost Slađani Vladičić, direktorici Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj" čiji radnici su napravili ljuljašku koja je postavljena "na Partizanu", ali i gospodinu Boru Kovačeviću koji nam je napravio tri klupe za sjedenje - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

 

 

 

 

Organizator drugog turnira u klikerima bio je Omladinski pokret Foča, a turnir je okupio oko 30 učesnika raznih starosnih kategorija.

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas102
Juče370
Ove sedmice3541
Ovog mjeseca13023
Ukupno1319017
nedelja, 25 februar 2018 10:18

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova