OSNOVCI U EKOLOŠKOJ KAMPANJI

Opština Foča je u sklopu projekta "Održivi prekogranični razvoj opština Foča i Plužine“, organizovala kampanju o zaštiti životne sredine u područnoj školi Brod na Drini – Veselin Masleša i javnu kampanju u cilju podizanja ekološke svijesti kod učenika i građana Foče.

DSC01566

U sklopu školske kampanje učenici su sređivali svoje školsko dvorište, uređivali travnjake, farbali ogradu i klupe. Učenici će stečenim znanjem i iskustvom na ovoj ekološkoj kampanji uticati na očuvanje njihovog prirodnog okruženja i biti primjer ostalima kako se treba odnositi prema životnoj sredini.

 

Na javnoj ekološkoj kampanji učenici su distibuisali promotivni materijal sa sloganima o potrebi zaštite životne sredine kao i projektni materijal.

 

DSC01585

Projekat "Održivi prekogranični razvoj opština Foča i Plužine" ("Suistainable Cross-Border Development of Foča and Plužine Municipalities") finansira Evropska unija, kroz instrument za pretpristupnu pomoć (IPA fondovi), u okviru Prekograničnog programa Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

 

Izvor: www.focaravajuce.org

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas211
Juče595
Ove sedmice211
Ovog mjeseca10038
Ukupno1282267
ponedeljak, 18 decembar 2017 09:57

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova