OMLADINSKI POKRET FOČA POKREĆE INICIJATIVU ZA ORGANIZOVANJE KULTUNO-ZABAVNIH DEŠAVANJA U FOČI

KONCERTI U JUNU

Predstavnici Omladinskog pokreta Foča danas su održali sastanak sa direktorom Centra za kulturu i informisanje, gospodinom Vladimirom Pantovićem gdje se razgovaralo o mogućnosti organizovanja zabava i koncerata za mlade u ljetnom periodu kao i o organizovanju amaterskih pozorišnih predstava.
 

 

 

Opština Foča trenutno zbog dugovanja i kredita koji su naslijeđeni, nema sredstava kojima bi se omladini izašlo u susret. Zbog toga je na mladima da osmisle način kako bi privukli kvalitetne grupe koje bi zabavljale Fočake - rečeno je na sastanku.

-Svjesni smo situacije u kojoj se Opština Foča nalazi stoga planiramo da se obratimo Vladi Republike Srpske, to jeste nadležnom ministarstvu kao i stranim fondovima koji podržavaju ovu priču kako bismo već u junu doveli popularne bendove i izvođače u Foču. Od lokalnih vlasti očekujemo da nam daju dozvolu da za ove namjene koristimo prostor iza zgrade Pozorišta u centru grada koji je idealan za koncerte i žurke. Takođe,  planiramo da u naš grad dovedemo amaterska pozorišta koja bi svoj repertoar mogli predstaviti našim sugrađanima - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Ovo je još jedna od inicijativa pokrenuta od strane Omladinskog pokreta a ovom prilikom pozivaju sve sugrađane da svojim idejama, komentarima i prijedlozima pomognu u realizaciji istih.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas6
Juče370
Ove sedmice3445
Ovog mjeseca12927
Ukupno1318921
nedelja, 25 februar 2018 00:52

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 20 gostiju i nema prijavljenih članova