VEČERAS HUMANITARNO VEČE ZA POMOĆ MARIJI BADNJAR

U sportskoj dvorani u Foči, večeras od 19:30h odigraće se humanitarna rukometna utakmica između fočanskih sportista.

Cilj je da se prikupi što više sredstava za pomoć u liječenju Marije Badnjar, devetogodišnjakinje iz Foče, kojoj je dijagnoziran srednji stepen paralize lijeve strane i oštećenje zjenica 80%.

Mariji je potrebno oko 12 000 KM za operacije u Banjaluci i Beogradu. Sav prihod od prodatih ulaznica, ide u svrhu liječenja ove djevojčice. Jedna ulaznica košta 3 KM.

Organizator humanitarne utakmice je Omladinski pokret Foča uz podršku fočanskih sportista i KUD-a Foča. Organizatori pozivaju Fočake da dođu u što većem broju i pokažu humanost na djelu.

-Odmah po objavi ideje za odigravanje rukometne utakmice u humanitarne svrhe, naišli smo na dobar prijem kod naših sugrađana. Mnogi se raspituju o čemu se radi. Zašto baš rukometna utakmica. Nećemo otkrivati mnogo detalja. Nagovijestiću da će ekipe činiti bivši rukometaši i aktivni sportisti, a selektori ekipa će biti naši ugledni sugrađani Miodrag Stanković i Spasoje Radanović - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić, koji je pozvao Fočake da dođu u dvoranu u 19:30h, jer će svima kako kaže, sigurno biti zanimljivo.

 

Ovo je druga godina zaredom da Omladinski pokret Foča u sportskoj dvorani organizuje humanitarne manifestacije. Da podsjetimo i prošle godine uz pomoć sportista i KUD-a Foča, Omladinski pokret je prikupio 1740 KM za štićenike UG Tračak nade iz Foče.

 

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:04

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 68 gostiju i nema prijavljenih članova