PREDUZETNIČKI KAMP TREBINJE 2015

Omladinski savjet Republike Srpske i Omladinski savjet Trebinje uz saradnju Univerzitetskog preduzetničkog centra Banja Luka i podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta, u sklopu projekta „Razvoj omladinskog preduzetništva“ organizuje PREDUZETNIČKI KAMP TREBINJE 2015 (entrepreneurship boot camp) koji će se održati u periodu od 27. do 29. marta 2015. godine u Trebinju. Projekat finansira Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

Preduzetnički kamp ima za cilj razvijanje kompetencija za pokretanje preduzeća i razradu poslovne ideje.

Po završetku obuke učesnici će biti osposobljeni za poslovno planiranje, odnosno da

  • samostalno razrade i analiziraju poslovnu ideju
  • procjene potencijal poslovne ideje
  • uspješno prezentuju poslovnu ideju
  • isplaniraju realizaciju poslovne ideje korak po korak.

Pored toga učesnici će biti upoznati sa glavnim elementima planiranja i upravljanja poslovanjem preduzeća (marketingom, finansijama i operativnim menadžmentom).

Obuka je osmišljena kao trodnevni rad na razradi konkretne poslovne ideje u timovima. Uvod u radionicu je vježba za prezentovanje poslovne ideje, gdje će svaki učesnik predstaviti jednu poslovnu ideju. Na osnovu ovih prezentacija učesnici će glasanjem izbrati nekoliko ideja koje će dalje zajednički razrađivati u timovima. Pored uvodnog pregleda metodologije poslovnog planiranja, dalji rad na razradi ideja će se realizovati u manjim vremenskim blokovima, pri čemu svaki blok započinje instrukcijom za dati blok, i nastavlja se radom uz mentora na razradi datog elementa poslovnog planiranja. Obuka završava prezentovanjem i ocjenom poslovnog plana pred stručnom komisijom i odabirom najboljeg tima.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom kampu, molimo Vas da popunjeni obrazac pošaljete najkasnije do 24. marta 2015. godine na elektronsku adresu:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane iz slijedećih gradova/opština: Trebinje, Bileća, Ljubinje, Berkovići, Rudo, Foča, Gacko, Nevesinje, Kalinovik, Novo Goražde, Istočni Mostar, Čajniče, Višegrad i Rogatica.

Troškovi smještaja, ishrane i putni troškovi su pokriveni.

Broj mjesta je organičen.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću najkasnije do 25. marta 2015. godine.

Prijavni obrazac možete ovdje preuzeti: Prijavni obrazac

Svi polaznici će po završetku radionice dobiti sertifikat o učešću.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam stoje kontakt osobe:

Dokumenti za preuzimanje:

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas338
Juče499
Ove sedmice338
Ovog mjeseca11241
Ukupno1300931
ponedeljak, 22 januar 2018 17:28

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 31 gostiju i nema prijavljenih članova