OMLADINSKI INKUBATOR ROGATICA 2015

Omladinski savjet Republike Srpske i Savjet mladih Rogatica uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, u sklopu projekta „Od edukacije do realizacije – Razvoj kapaciteta mladih iz manje razvijenih opština Republike Srpske“ organizuje trening radionicu OMLADINSKI INKUBATOR ROGATICA 2015 koji će se održati u periodu od 3. do 5. aprila 2015. godine u Rogatici. Projekat finansira Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

Omladinski inkubator ima za cilj jačanje kompetencija i vještina mladih ljudi, kao i osnaživanje kapaciteta lokalnih omladinskih organizacija.

Inkubator je osmišljen kao trodnevni rad i edukacija u sljedećim oblastima: omladinski rad i aktivizam, projekt menadžment i pisanje prijedloga projekata, informisanje i participacija mladih na lokalnom nivou, timski rad i liderstvo.

Nakon završetka obuke, predstavnici lokalnih omladinskih organizacija će imati izrađen prijedlog projekta za rješavanje konkretnog problema mladih u njihovoj lokalnoj zajednici.

Navedene aktivnosti predstavljaju mali korak u razvoju i jačanju omladinskih organizacija u lokalnoj zajednici, te se ovom edukacijom osnažuju mladi koji će znatno doprinijeti razvoju cjelokupnog društva.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo vas da popunjeni obrazac pošaljete najkasnije do 1. aprila 2015. godine do 18 časova na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane, ali će prioritet imati mladi iz sljedećih gradova/opština: Rogatica, Višegrad, Rudo, Pale, Trnovo, Istočna Ilidža, Istočno Novo Sarajevo, Istočni Stari Grad, Sokolac, Han Pijesak, Foča, Čajniče i Novo Goražde.

Troškovi smještaja, ishrane i putni troškovi su pokriveni.

Broj mjesta je ograničen.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću najkasnije do 2. aprila 2015. godine.

Prijavni obrazac možete ovdje preuzeti: Prijavni obrazac – Omladinski inkubator Rogatica 2015

Svi polaznici će po završetku radionice dobiti sertifikat o učešću.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam stoje kontakt osobe:

 

Omladinski savjet Republike Srpske

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas422
Juče454
Ove sedmice3125
Ovog mjeseca10826
Ukupno1300516
nedelja, 21 januar 2018 19:32

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 40 gostiju i nema prijavljenih članova