OMLADINSKI POKRET FOČA: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

focaonline

Omladinski pokret Foča još jednom  se obraća javnosti povodom prljave kampanje koju vode „kvazi političari“ s ciljem da diskredituju svoje političke neistomišljenike, kako iz pozicije tako iz opozicije. Posljednji u nizu napada na neistomišljenike jeste napad na stranici Foca-online.info na kandidata NDP-a za člana SO Foča, što je lokalni NDP iskoristio i naveo portal Foca-online.info kao javni portal zvanične vlasti.

Napominjemo da se Omladinski pokret Foča prije par mjeseci a odmah po saznanju da postoji stranica pod imenom foca-online.info (domen web sajta Omladinskog pokreta) ogradio od iste i pozvao sve političke subjekte da prestanu sa prljavom facebook kampanjom pogotovo u tuđe ime. Onima u NDP-u, koji su toga svjesni a namjerno diskredituju našu organizaciju zbog dobijanja svojih političkih poena, neka je na čast.

Omladinski pokret Foča svoja saoštenja i promociju projekata vrši isključivo putem zvanične facebook stranice Omladinski pokret Foča i INTERNET PORTALA (za one koji se ne razumiju www.foca-online.info je portal, a ne fejsbuk stranica).

Svjedoci smo postojanja neodgovornih „kvazi političara“ na svim stranama koji vrijeđaju i diskredituju svoje neistomišljenike i svjesni smo da se ta pojava ne može iskorijeniti.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane koji imaju saznanja i dokaze ko su administratori facebook stranica Foča News, Istina iz Foče i Foca-online.info da nam se jave.

Za sve one koji nam pomognu da raskrinkamo autore prljave kampanje slijedi novčana nagrada, a iste ćemo javno objaviti i izložiti kritici kulturnih i obrazovanih Fočaka koji, sigurni smo, ne podržavaju anonimne napade na neistomišljenike, pogotovo ne u ime omladinske organizacije koja sve svoje aktivnosti vodi transparentno i javno putem zvaničnih medija.

 Omladinski pokret Foča

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:39

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova