OMLADINSKI POKRET FOČA DOBIO KANCELARIJU I POZVAO GRAĐANE DA POMOGNU MLADIMA

Omladinski pokret Foča danas je postigao dogovor sa Centrom za promociju turizma i zanatstva "Ornamenti" - Foča o zajedničkom korištenju prostorije koju koristi ovo udruženje. Prostorija se nalazi u zgradi Centra za kulturu i informisanje.
 

Ovo je primjer kako neko prepoznaje važnost postojanja i djelovanja omladinske organizacije u našem gradu i ovom prilikom se zahvaljujemo rukovodstvu Udruženja "Ornamenti." Imali smo dosta problema da nađemo adekvatnu prostoriju za Omladinski pokret iz razloga što je prostorije koje su nam bile na raspolaganju trebalo renovirati i staviti u funkciju a naša organizacija trenutno ne raspolaže ni sa kakvim novčanim sredstvima - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić.

Mandić je dodao da Omladinski pokret Foča ima dosta problema jer malo ljudi shvata važnost omladinske organizacije a podrška koju im građani pružaju, predstavlja samo moralnu a ne konkretno finansijsku ili logističku pomoć.

Nadamo se da će nas građani Foče, pogotovo oni finansijski sposobniji podržati i uplatiti skromna sredstva na naš žiro račun broj:
555-010-00562075-36 u Novoj banci, kako bismo mogli da realizujemo projekte koji su planirani da se finansiraju isključivo iz donacija građana. Izdvajamo, fitnes park na otvorenom, turnir u odbojci na pijesku, muzičke projekte i druge. Mi ćemo vam sigurno najtransparentnije prikazati na šta je utrošen vaš novac. Uložite u Omladinski pokret, uložite u budućnost mladih- završio je Mandić.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas55
Juče370
Ove sedmice3494
Ovog mjeseca12976
Ukupno1318970
nedelja, 25 februar 2018 06:44

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 61 gostiju i nema prijavljenih članova