SINOĆ ORGANIZOVANA ZUMBA ŽURKA, SUTRA PRVENSTVO U KLIKERIMA

Maturanti SŠC Foča dobili su poklon od Omladinskog pokreta Foča u vidu Zumba žurke koja je održana na platou Akva parka "Ušće". Veliki broj mladih aktivno je učestvovao i igrao Zumbu.
 

-Organizacija žurke ne bi bila moguća da nismo imali pomoć gospodina Miloša Lazovića, direktora JKP "Komunalac", koji nam je izašao u susret obezbjedivši ozvučenje i prevoz bine. Takođe zahvaljujemo se i Opštini Foča kao i Stanici policije na odobrenim dozvolama da se žurka održi. Pokušali smo da prodajom pića obezbijedimo određena novčana sredstva za nabavku sprava za "street workout park" ali smo uzimajući sve u obzir "na nuli". Smatramo da je razlog nerazumijevanje sugrađana da Omladinski pokret Foča želi da ulaže u razvoj ideja od interesa za mlade već većina ljudi misli da neko želi da zaradi ličnu novčanu korist.  Novčana sredstva za dovođenje instruktora Zumbe obezbjeđena su iz donacija građana i iznosila su 100 KM. Naše je da radimo a nadamo se da ćemo vremenom pokazati svima koje su nam namjere, ima vremena - riječi su predsjednika Omladinskog pokreta Foča, Mladena Mandića koji dodaje.
-Što se tiče ideje da okupimo maturante na jedno mjesto kako ne bi izazivali probleme pod uticajem alkohola po gradu, smatramo da smo napravili pun pogodak jer nije evidentiran nijedan problem za vrijeme trajanja žurke. Ovim putem pozivamo sve sugrađane da dođu u vrtić u naselju Donje polje u nedjelju, 19. maja u 12:00 časova na prvenstvo u klikerima. S obzirom da još uvijek mladi više vole da provode vrijeme u kafićima, odlučili smo da ne naplaćujemo simboličnu kotizaciju od 5 KM već svi mogu da učestvuju na turniru u klikerima. Ukoliko neko bude želio da pomogne Omladinskom pokretu u realizaciji ideja, moći će da donira novčana sredstva u kutiju koju će donijeti aktivisti organizacije. Nadamo se da ćete prepoznati naše ideje kao pozitivne i da ćete se uvjeriti da sve što radimo, radimo u interesu omladine. Još jednom zahvaljujemo se gospodinu Milošu Lazoviću i nadamo se da će i drugi funkcioneri i direktori firmi pomagati našoj organizaciji - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta, Mladen Mandić.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:56

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 75 gostiju i nema prijavljenih članova