POLICIJA I MLADI ZAJEDNO PROTIV NASILJA I ZANEMARIVANJA DJECE

Stanica javne bezbjednosti Foča i Omladinski pokret, danas su održali okrugli sto na temu sprečavanja nasilja nad mladima. Ova aktivnost održana je pod okriljem akcije MUP-a s ciljem obilježavanja 4. juna, Međunarodnog dana djece žrtava nasilja.

 

 

 

 

Okruglom stolu doprinos su dali psiholog Aleksandra Salamadić, predstavnici Centra za socijalni rad, Ombudsman za dječija prava i predstavnici osnovnih škola i Srednjoškolskog centra. Veliki broj mladih je takođe uzeo učešće u diskusiji.
 

-Mi zaista stanicu policije u Foči vidimo kao partnera i predložili smo konkretne akcije. Naime, tražićemo spiskove djece koja su žrtve nasilja i zanemarivanja i kroz našu organizaciju pokušaćemo da im pomognemo da imaju osjećaj pripadnosti i da ih sklonimo sa ulice i od štetnog okruženja - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.


Iz SJB Foča ističu zadovoljstvo saradnjom sa mladima i najavljuju da će uz saradnju sa mladima i ubuduće organizovati slične akcije. Nakon provedene aktivnosti, aktivisti Omladinskog pokreta i policija, zajedno su dijelili promotivni materijal na Trgu Petra I Karađorđevića.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:55

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 52 gostiju i nema prijavljenih članova