KIK BOKS KLUB ''IGMA'' POMAŽE DJECI SA INVALIDITETOM

Predsjednik i trener Kik boks kluba ''IGMA'' Igor Marković, donirao je novčani iznos od 500 KM na račun nevladine organizacije ''Tračak nade'', koja ima za cilj da pomaže ugroženim maloljetnim licima, djeci bez roditeljskog i adekvatnog staranja, djeci sa lošim materijalnim statusom u cilju poboljšanja kvaliteta života, pomoć djeci sa invaliditetom ili bilo kojim drugim faktorom koji utiče na njihovu odbačenost i izolovanost od strane sredine kao i podršku pri inkluziji.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kik boks klub ''IGMA'' osnovan je prije godinu dana u Foči , okuplja oko 60 mladih i perspektivnih sportista i jedan je od najmlađih sportskih kolektiva u našem gradu. 
 
-Na samom početku nije nam bilo lako, morali smo sami da se snalazimo za opremu i adekvatan prostor koji nam je bio potreban za treniranje jer Opština iz svog budžeta nije izdovojila dovoljno sredstava za nas - istakao je Igor Marković. 
 
I pored toga, Kik boks klub ''IGMA'' pokazao je svoju spremnost da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija pa je iz svojih minimalnih prihoda izdvojio ova sredstva i pokazao kako se uvijek može pomoći ukoliko postoji dobra volja. 
 
Ovaj gest bi trebao da posluži kao primjer i drugim sportskim kolektivima, firmama kao i ostalim organizacijama koje imaju bilo kakve mogućnosti da učestvuju u humanitarnim akcijama. Svrha ove humanitarne akcije jeste širenje poruke da osobe sa invaliditetom treba da imaju ista prava i obaveze kao i drugi građani. 
 
Kik boks klub ''IGMA'' od ranije je poznat po humanitarnim djelima. Finansijskom donaciom podržali su akciju Omladinskog pokreta Foča za izgradnju ''Street workout parka." 
 
U RS više od 100.000 djece, starosti do 13 godina, živi u apsolutnom siromaštvu, bez hrane, odjeće, obuće, doma, igračaka, knjiga, sredstava za higijenu…
 
Promjenimo njihove sudbine.
Uključite se i vi u humanitarnu akciju.
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:56

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 69 gostiju i nema prijavljenih članova