OBEZBIJEĐEN PREVOZ NA KONCERTE U SKLOPU "KAMPA PRIJATELJSTVA"

Predsjednik Ferijalnog saveza Republike Srpske, Dubravko Suvara boravio je danas na Tjentištu u sklopu okruglog stola u organizaciji Fonda za zaštitu životne sredine i ekološke efikasnosti Republike Srpske. Između ostalog govoreno je o projektu Naučno-istraživačkog centra u Nacionalnom parku "Sutjeska" kao i o predstojećem "Kampu prijateljstva" koji će se održati na Tjentištu 5, 6, i 7. jula.
 

Da podsjetimo Ferijalni savez je ispoštovao zahtjeve fočanske omladine i ove godine redom nastupaju, 5. jula Letu štuke, 6. jula Rambo Amadeus i 7. jula grupa SARS a obezbijeđen je prevoz iz Foče za sva tri događaja. Detalje o prijavama za prevoz imaćete u narednim danima.

-Ovim putem ističemo veliko zadovoljstvo postignutom saradnjom sa Ferijalnim savezom koji je pripremio promotivni materijal za ovogodišnji "Kamp prijateljstva" i koji je obezbijedio dva autobusa za prevoz zainteresovanih za svaki dan održavanja "Kampa prijateljstva" - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas6
Juče370
Ove sedmice3445
Ovog mjeseca12927
Ukupno1318921
nedelja, 25 februar 2018 00:51

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 17 gostiju i nema prijavljenih članova