KAMP PRIJATELJSTVA

Do početka trećeg po redu Kampa prijateljstva ostalo je još jako malo.

 

I ove godine očekuju vas brojne aktivnosti:

 

Edukativne: Radionice i predavanja na različite teme: „Prijateljstvo“, „Ekologija i zaštita životne sredine“, „70. Godina od obilježavanja bitke na Sutjesci – istorijski značaj“, eko mobilnost, omladinski turizam, mladi i ruralni razvoj,


• Sportske: obilazak Nacionalnog parka Sutjeska, rafting na Tari, posjeta Vidikovcu u prašumi Perućici, planinarenje Prijevor – Trnovačko jezero


• Kulturno-zabavne: Muzički koncerti (Letu štuke – petak 05.07.; Rambo Amadeus – subota 06.07.S.A.R.S. – nedjelja 07.07.) Napomena: svi koncerti biće održani u večernjim satima – iza 21:00. Ulaz je SLOBODAN!!!

 

Osim nastupa prijatelja Kampa prijateljstva: Letu štuke, Rambo Amadeus i S.A.R.S., od 05. – 08.07. u NP Sutjeska/Tjentište, kao predgrupe popularnih bendova/izvođača, natupiće:

Petak, 05.07. – Tupas Mene 

Subota, 06.07. – Sharks, Snakes & Planes 

Nedjelja, 07.07. – Hypnotized


Na vama je samo da dođete i ponesete dobro raspoloženje 

 

Studentske predstave mladih glumaca Akademije dramskih umjetnosti Univerziteta u Banjaluci. (Čorba od kanarinca – Predstava je saljiva igra o zivotu i braku. To je predstava u kojoj ce se svi prepoznati prepoznati , i prepoznati svoje strahove vezane za brak.Naime, smenjujuci smesne i tuzne scene a sve u svrhu razotkrivanja ljudskih strahova, na kraju dolazimo do zakljucka da komplikujemo nesto sto i nije toliko zapetljano, nego sasvim jednostavno.Ova predstava je saljiva, igriva i na kraju krajeva izuzetno poucna.)

 

Prijatelji „Kampa prijateljstva 2013“: poznati muzičar i UNICEF-ov ambasador dobre volje,Rambo Amadeus, poznati srbijanski glumac – Zoran Cvijanović i slavni režiser i profesor Emir Kusturica koji će učestvovati u edukativnim radionicama i panel diskusijama, te mladima prenijeti lična znanja, iskustva i stavove iz navedenih oblasti, a sve u cilju razvijanja svijesti kod mladih ljudi i unapređenja navedenih oblasti.

 

DOBRODOŠLI!!!

Izvor: http://ferijalnirs.org

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas6
Juče370
Ove sedmice3445
Ovog mjeseca12927
Ukupno1318921
nedelja, 25 februar 2018 00:51

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 12 gostiju i nema prijavljenih članova