DJ PARTY ZA VRIJEME TRAJANJA FOOTBALL FRIENDS TURNIRA

Na današnjem sastanku organizacionog odbora omladinskog turnira "Football friends" između ostalog govorilo se i o zabavnom sadržaju za mlade u vrijeme trajanja turnira.

S obzirom da je veliki broj mladih izrazio želju da se ovog ljeta organizuje žurka elektronske muzike, predstavnici Omladinskog pokreta ideju su predložili organizacionom odboru turnira na čelu sa načelnikom opštine Foča, Radisavom Mašićem koji je i ovaj put saslušao ideju i odobrio realizaciju.

-Nakon provedenog vikenda na "Kampu prijateljstva" na Tjentištu, gdje se veliki broj mladih zabavljao uz poznate grupe Letu štuke, SARS i Ramba Amadeusa, obavještavamo fočansku omladinu da i u budućnosti mogu očekivati žurke i zabave u Foči. Danas smo dogovorili da u sklopu turnira "Football friends" organizujemo DJ party na platou pored bazena. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da nam daju prijedloge kojeg DJ-a sa domaće scene da dovedemo kako bismo ostvarili kontakte i sagledali realne mogućnosti realizacije ove ideje - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Da podsjetimo, "Football friends" turnir održava se devetu godinu zaredom a od učesnika izdvajamo Svonsi iz Engleske i Bredu iz Holandije. Učešće su takođe potvrdili Olimpija iz Slovenije, Radnički iz Kragujevca, Crvena Zvezda iz Beograda, Željezničar iz Sarajeva i fočanska Sutjeska.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas212
Juče595
Ove sedmice212
Ovog mjeseca10039
Ukupno1282268
ponedeljak, 18 decembar 2017 09:58

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 25 gostiju i nema prijavljenih članova