RASPRAVLJAJTE

Dragi sugrađani, upoznati ste sa činjenicom da ovogodišnji Football friends turnir počinje 25. jula i traje do 28. Ove godine nastupaju ekipe Svonsi siti, NAC Breda, Crvena Zvezda Beograd, Radnički Kragujevac, Olimpija Ljubljana, Željezničar Sarajevo, domaća Sutjeska i Budućnost iz Podgorice.
 
Organizacioni odbor turnira prihvatio je ideju Omladinskog pokreta Foča da se 26. jula organizuje DJ party za mlade na platou pored Akva parka "Ušće". Organizacija DJ zabave će sigurno koštati mnogo manje od organizacije nekog koncerta i garantujemo da ćemo Opštini uštediti par hiljada maraka samo na osnovu ove stavke. 
 
Pitamo vas. Šta vi mislite o turniru, ekipama i o ideji organizacije DJ party-ja?
 
Za 19. jul planiran je početak turnira u odbojci na pijesku. Organizator Omladinski pokret Foča. Već ima prijava domaćih igrača a prijave traju do četvrtka kada će se izvršiti žrijebanje.
 
Od Opštine Foča tražili smo 500 KM a usmeno nam je obećano da ćemo dobiti 300 KM kao pomoć u organizaciji. Sva sredstva koja prikupimo od sponzora utrošiće se u nagradni fond i uređenje terena u odbojci na pijesku. Prof. dr Veljko Marić je obezbijedio pijesak, nedostaje mreža i još štošta što planiramo nabaviti kako bi teren bio funkcionalan i nakon turnira. 
 
Inicijativa za uređenje kupališta na Miljevini upućena je prije mjesec dana i odobrena od strane načelnika Radisava Mašića. Još uvijek se nije počelo sa uređenjem kupališta za šta ne treba više od 2-3 sata posla za jednu mašinu koju Opština može angažovati od lokalnih građevinskih firmi. 
 
Omladinski pokret Foča aplicirao je na Javni poziv Opštine Foča za finansiranje projekata nevladinih organizacija i projekat nam je prošao u iznosu od 4700 KM koji uključuje i nabavku ozvučenja za potrebe aktivnosti koje provodi naša organizacija. Kako još uvijek nismo dobili ni jedan fening primorani smo da molimo upravu FK Sutjeska da nam ustupe svoje ozvučenje.
 
Postavljamo vam pitanje. Da li Opština Foča ima sluha za potrebe mladih i u kom pravcu trebamo djelovati kada na sve načine pokušavamo da pomognemo lokalnoj zajednici a lokalna zajednica malo čini da sama ponudi određeni sadržaj mladima? 
 
UKLJUČITE SE U RASPRAVU! 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas210
Juče595
Ove sedmice210
Ovog mjeseca10037
Ukupno1282266
ponedeljak, 18 decembar 2017 09:56

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 12 gostiju i nema prijavljenih članova