NIŠTA OD KUPALIŠTA ZA MILJEVCE

Iako je načelnik opštine Foča, gospodin Radisav Mašić odobrio inicijativu Omladinskog pokreta da se u MZ Miljevina uredi kupalište za kupače, došli smo do situacije da izgleda od ove priče neće biti ništa.
 

Naime, potražili smo razlog zašto se nakon mjesec i po dana od pokretanja inicijative za uređenje kupališta ništa nije uradilo povodom toga i dobili smo odgovor od načelnika za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, gospođe Branke Salamadije. Kako nam je ona rekla, problem leži u tome da ukoliko Opština Foča naruči radove za uređenje kupališta, tada mora da radove izvrši u skladu sa propisima Hidrološkog zavoda jer u slučaju da se nekome nešto desi, Opština snosi odgovornost.

Iskoristili smo priliku i upitali smo načelnika opštine Foča, gospodina Radisava Mašića šta on misli povodom ovoga i on nam je rekao da je inicijativa odobrena sa njegove strane a da sada nadležno odjeljenje treba da odradi ostatak posla kao i da je evidentno da naš narod uvijek nešto zakomplikuje ukoliko postoji ikakva šansa da se to desi.

-Sa ovom zadnjom načelnikovom konstatacijom nažalost moramo da se složimo. On je odradio svoj dio posla i ne možemo očekivati da pored velikih obaveza koje ima, treba još da upali bager i da on lično uredi kupalište. Nadam se da shvatate poentu - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:36

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova