OSNOVCI POMAŽU SUGRAĐANE

Učenici osnovne škole „Sveti Sava“ iz Foče početkom sedmice posjetili su prostorije Crvenog Krsta i tom prilikom donirali odjevne predmete ugroženim stanovnicima Foče.

-Na inicijativu Savjeta učenika naša škola je podržala akciju prikupljanja odjeće za materijalno ugrožene građane Foče koju je organizovao Omladinski pokret Foča. Učenici su donosili odjeću koju smo mi kasnije upakovali i odnijeli u Crveni krst gdje su nam se zahvalili na podršci- istakla je Sanja Prodanović, pedagog  OŠ “Sveti Sava”.

Da napomenemo, akciju prikupljanja odjevnih predmeta ugroženim stanovnicima Foče pokrenuo je Omladinski pokret Foča. Akciju pomaže Crveni krst u čijim prostorijama, svakog radnog dana, možete ostaviti odjeću namijenjenu ugroženima.

-Do sada je akcija uspješna i izaziva veliko interesovanje te smo odlučili da i u martu nastavimo sa istim aktivnostima- rekao je predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić.

Dio prikupljene pomoći Crveni krst podijeliće svojim štićenicima, a ostatak će biti uručen Centru za napuštenu djecu u Višegradu.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas52
Juče370
Ove sedmice3491
Ovog mjeseca12973
Ukupno1318967
nedelja, 25 februar 2018 06:23

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 28 gostiju i nema prijavljenih članova