MLADI ULJEPŠAVAJU FOČU

Ovih dana završeni su radovi na drugom po redu muralu čiju je izradu inicirao Omladinski pokret Foča. Na muralu su radili učenici Srednjoškolskog centra, članovi likovne sekcije "Art in medias res" i ujedno aktivisti Omladinskog pokreta.

Materijal za izvođenje radova koštao je 90 KM. Sredstva za ovu namjenu obezbijedili su građani Foče svojim donacijama Omladinskom pokretu.

-Ovom prilikom zahvaljujemo se članovima likovne sekcije "Art in medias res" koji su naslikali motive mladosti, ljeta i mora sa univerzalnom porukom "budućnost je u tvojim rukama". Predlažemo drugim organizacijama i pojedincima da iskoriste adekvatna mjesta za oslikavanje motiva Foče, mladosti, patriotizma i drugih motiva koji će služiti uljepšavanju našeg grada - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.Omladinski pokret Foča nastavlja sa svojim aktivnostima. U toku je završnica prvog memorijalnog turnira u basketu Ilija Đurović - Ike. Donacijom KP "Komunalac" nabavljene su tri nove sprave za "street workout park" i u narednim danima planirano je njihovo postavljanje.

Aktivnosti Omladinskog pokreta zavise od finansijskih sredstava i donacija pa vam ovom prilikom skrećemo pažnju da ukoliko ste u mogućnosti, pomognete jedinoj organizaciji u Foči koja se bavi omladinskim aktivizmom i promocijom pozitivnih vrijednosti među mladima. 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:39

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova