SARADNJA ASOCIJACIJE “FOOTBALL FRIENDS” I OMLADINSKOG POKRETA

Danas je u prostorijama Omladinskog  pokreta Foča ovoj organizaciji uručeno 5 lopti za beach volley. Donaciju je obezbijedio Zoran Avramović, predsjednik Asocijacije “Football friends”. Pored lopti za beach volley ova Asocijacija je obezbijedila i 17 lopti koje će danas biti uručene OK Maglić.

-Asocijacija “Football friends” sa zadovoljstvom uručuje 4 lopte za beach volley Omladinskom pokretu Foča. Prepoznali smo ideju koju je pokrenula ova omladinska organizacija i želimo da skromnim poklonom pomognemo organizaciju nekih budućih turnira u odbojci na pijesku. Izuzetno nam je drago kada mlade osobe preuzimaju inicijativu i bez obzira na poteškoće uspijevaju da ostvare svoje ciljeve. Sigurno je to da će Asocijacija “Football friends” nastaviti da pomaže i u narednom periodu – izjavio je Srđan Drašković, član Asocijacije Football friends.

-Ovom prilikom se zahvaljujemo našem Fočaku, Zoranu Avramoviću ,koji je prepoznao naš trud i obezbijedio lopte koje ćemo koristiti na sljedećem turniru u beach volley-u. Ovo je samo još jedan garant da će aktivnosti koje provodimo postati tradiocionalne – rekao je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

Na prvom memorijalnom turniru u beach volley-u Foča 2013 učestvovalo je 13 ekipa a prvo mjesto osvojila je ekipa Užica.

 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:40

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 94 gostiju i nema prijavljenih članova