PRELIJEPO VEČE U KONOBI ZLATNA DUNJA

Da se polako popravlja zabavna ponuda fočanskih ugostitelja svjedoči Konoba "Zlatna Dunja". U subotu, 21. septembra posjetioci su mogli da uživaju u večeri starogradske i narodne muzike. Za kompletan štimung zadužen je bio Boban Grujić i njegova grupa "Dobar, loš, zao" sa Pala koji su svirali na tapanu, gitari i harmonici.
 
 
Odmah čim smo došli primijetili smo uredno sređene stolove a na ulazu nas je dočekalo uvijek veselo i nasmijano osoblje. Muzičari, koje već duže vremena poznajemo i lično smo se više puta uvjerili da znaju napraviti atmosferu, sjedili su za prvim stolom i uz čašicu dunjevače pripremali grla za nastup.
 
Malo po malo dolaze gosti i zauzimaju svoja mjesta. Mladići elegantno obučeni, djevojke standarno sređene i našminkane a tu je i par starijih dama i gospode koji događaju daju određenu ozbiljnost.
 
Veče polako odmiče a muzika zauzima svoju poziciju. Malo ko zna šta da očekuje a Boban i momci kreću sa pjesmom. Tapan odjekuje, atmosfera se polako diže. Već na samom početku primijeti se pozitivna atmosfera. Djevojke ustaju i igraju oko stolova. Pridružuju im se mladići i nastaje prava fešta.
 
Ostalo se do dugo u noć a Konoba "Zlatna Dunja" bila je pretijesna za sve koji su htjeli da uđu. Ipak, kako je veče bila savršena, nije bilo mjesta za nezadovoljstvo jer su svi koji su došli našli prostora da popiju piće i uživaju. 
 
U Konobi "Zlatna Dunja" ranije su organizovali večeri uz tamburaše ali ovo što su gosti doživjeli u subotu veče sigurno premašuje svačija očekivanja. Divno smo se proveli uz kvalitetnu muziku i nenadmašivog Bobana na tapanu i ostaje nam samo da se zahvalimo vlasnicima i zamolimo ih da ovakva druženja i zabave postanu tradicija. 
 
Od srca hvala i svaka čast.
 
Omladinski pokret Foča.
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas107
Juče370
Ove sedmice3546
Ovog mjeseca13028
Ukupno1319022
nedelja, 25 februar 2018 10:29

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 63 gostiju i nema prijavljenih članova