POMOZITE NAM DA NASTAVIMO SA AKTIVNOSTIMA

 
 
Omladinski pokret Foča ostao je sa 25 KM na računu. Račun interneta za mjesec avgust nije plaćen a iznosi 35 KM. Prilikom posljednjeg razgovora sa načelnikom opštine Foča kada smo tražili sredstva za turnir u basketu rečeno nam je da Opština nema novca ali nam je načenik uplatio 300 KM i na taj način pomogao organizaciju turnira. Neprijatno je ići i tražiti sredstva za nešto što je opšte korisno jer nas većina ljudi gleda kao da sebi lično tražimo. 
 
 
 
 
 
Ovim putem molimo javnost da nas podrži u naporima da mijenjamo okolinu u kojoj se nalazimo. Imamo veliki broj ideja koje se lako mogu realizovati ukoliko imamo minimalna novčana sredstva za rad. 
 
NAŠ TEKUĆI RAČUN JE: 555-010-00562075-36, Nova banka.
 
Na redu je organizovanje prevoza omladine na sajam knjiga u Beogradu koji se održava krajem oktobra. Zatim planiramo okupiti mlade i napraviti dan druženja uz takmičenje u igri "Ne ljuti se čovječe" gdje će glavni slogan biti "čovječe ne ljuti se, priključi se". Na ovaj način pozvaćemo svu omladinu koja želi da učestvuje u našim aktivnostima da nam se priključe i budu dio pozitivnih promjena. Nakon toga planiramo takmičenje u zdravicama. Zdravice su nešto što je dugo u našoj tradiciji a mali broj mladih trenutno zna da nazdravlja. Kao podršku omladini pozvaćemo i starije koji će se takođe takmičiti a planiran je i određeni program vezan za tradiciju ovih krajeva. Kako bismo privukli što više omladine da uče zdravice i da se prijave na takmičenje potrebna su nam novčana sredstva. 
 
Za sve ovo i mnogo više što planiramo vezana je problematika novca ali nama ne treba puno. Ono malo koliko možete izdvojiti za Omladinski pokret nama će značiti puno a mi ćemo sve prikazati transparentno kao i do sada.
 
I da ne zaboravimo, naša kancelarija vam je otvorena svakim danom od 13:30h do 18:00h kada aktivisti dežuraju i kvalitetno se druže. Nisu na ulici, imaju mjesto za igru i socijalizaciju. 
 
Mladen Mandić,
predsjednik Omladinskog pokreta Foča
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:04

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 61 gostiju i nema prijavljenih članova