ELEKTRONSKI KARIJERNI SAJAM – JEDNIM KLIKOM DO BUDUĆNOSTI

IAESTE organizacija je pokrenula veliki internacionalni projekat. Na jednom mjestu su skupili 37 firmi i univerziteta, na projektu učestvuje 14 država, a očekuje se preko 10 000 posjetilaca na sajam. Velike evropske firme nude poslove u raznim strukama za studente kao i svršene studente. Ogroman broj poslovnih ponuda je na raspolaganju svima koj posjete online platformu: http://ocf.onxpo.com/#/kiosk/index/home/

Svi zainteresovani mogu da direktno kontaktiraju poslodavce i pitaju ih sve šta ih zanima o mogućnosti zaposlenja u toj firmi. Pored firmi, veliki broj univerziteta je uzeo učešće na sajmu. Univerziteti nude svoje programe studiranja, stipendije, prakse i sl. Na jednom mjestu možete stupiti u kontakt sa univerzitetima iz 8 evropskih zemalja i iz prve ruke dobiti sve željene informacije.

Ukoliko vas zanima plaćena stručna praksa u inostranstvu tu vam je IAESTE štand gdje možete dobiti informacije o prijavi na konkurs, uslovima prijave, odabiru praksi, potencijalnim destinacijama i sl.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas251
Juče370
Ove sedmice3690
Ovog mjeseca13172
Ukupno1319166
nedelja, 25 februar 2018 20:05

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova