OMLADINSKI POKRET I SPORTISTI POMAŽU DJECI SA POSEBNIM POTREBAMA

Omladinski pokret Foča uz podršku svih sportskih kolektiva u našoj opštini, u ponedjeljak 25. novembra sa početkom od 19:00h, organizuje sportsko-humanitarnu manifestaciju pod nazivom "Sportom za djecu sa posebnim potrebama". Obavljeni su razgovori sa svim sportskim kolektivima i sa rukovodstvom sportske dvorane i dogovoreni su detalji organizacije.
 
 
-Okupićemo sve sportske kolektive i Kulturno-umjetnička društva. Sportski klubovi će igrati sportove nekarakteristične za njih. Na primjer, košarkaši i odbojkaši igraće fudbal, karatisti i kik-bokseri igraće stoni tenis, stonoteniseri će se penjati na vještačku stijenu uz pomoć penjačkog kluba "Wolf" itd - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča. 
 
-Ulaz u dvoranu će se plaćati 2 KM a biće postavljene kutije u koje će se moći ubaciti dobrovoljni prilozi. Organizacioni odbor koji čine predstavici Omladinskog pokreta i sportskih klubova, 26. novembra će otvoriti kutije i sva prikupljena sredstva uručiti porodicama djece sa posebnim potrebama. Nije isključivo da se pomogne kupovinom određenih potrepština što ćemo dogovoriti na sastanku sa predstavnicima UG "Tračak Nade" jer se oni bave upravo djecom sa posebnim potrebamai sa zaposlenima u Domu zdravlja koji se bave djecom sa posebnim potrebama - dodaje Maja Kostović, koordinator organizacije sportsko-humanitarne manifestacije.
 
Nadamo se da će nas sugrađani podržati novčanim uplatama koje se mogu izvršiti na naš žiro račun broj: 555-010-00562075-36 u Novoj banci, sa naznakom za akciju "Sportom za djecu sa posebnim potrebama".
 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas216
Juče595
Ove sedmice216
Ovog mjeseca10043
Ukupno1282272
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:07

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 99 gostiju i nema prijavljenih članova