OMLADINSKI POKRET POČEO PODJELU ZIMSKE ODJEĆE NA MILJEVINI

Omladinski pokret Foča počeo je sa podjelom prikupljene zimske odjeće za ugrožene stanovnike Foče. U zgradi Osnovne Škole "Sveti Sava" u Miljevini, danas je podijeljeno nešto više od 100 kg muške i ženske dječije odjeće i nešto malo odjeće za odrasle. 
 
 
-S obzirom da u MZ Miljevina živi zaista veliki broj ugroženog stanovništva, a da je ova Mjesna zajednica marginalizovana već duže vremena, odabrali smo da baš ovdje pomognemo našim sugrađanima. Danas smo podijelili nešto više od 100 kg odjeće ne znajući kakav će biti odziv Miljevaca. Nismo htjeli da slikamo ljude dok probiraju odjeću kako im ne bi bilo neprijatno, ali obećavam mojim Miljevcima da dolazimo i sljedeće sedmice sa još odjeće, ovaj put podjednako i za mlađe i starije - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.
 
Važno je napomenuti da je odbornik u SO Foča, Goran Milić, ovom prilikom novčano pomogao dvije porodice iz Miljevine ali da je zamolio da ne objavljujemo u kom iznosu ni koje su to porodice. Takođe, pozvao je sve odbornike u SO Foča da se priključe akciji Omladinskog pokreta i da pomognu ugroženo stanovništvo MZ Miljevina onoliko koliko su u mogućnosti.
 
Akcija prikupljanja i podjele zimske odjeće nastavlja se i odvija se istovremeno. Tačno vrijeme druge ture podjele odjeće, biće naknadno objavljeno. 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas34
Juče526
Ove sedmice3834
Ovog mjeseca14362
Ukupno1246623
nedelja, 22 oktobar 2017 01:04

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 120 gostiju i nema prijavljenih članova