„BUDIMO HUMANI – SPORTOM ZA OSOBE OMETENE U RAZVOJU“

Približava se polako i ponedeljak, 25. novembar 2013. godine. Dan, kada će se u Gradskoj dvorani u Foči okupiti svi sportisti našeg grada i ljudi velikog srca. Omladinski pokret u saradnji sa sportskim kolektivima organizuje humanitarnu manifestaciju, sportsko-zabavnog karaktera, sve kako bi se, u dogovoru sa „Tračkom nade“ prikupilo što više sredstava za kupovinu humanitarnih paketa i pomagala za osobe sa smetnjama u razvoju.

 

Htjeli smo da plan i program priredbe budu iznenađenje, ali, mnogo je vas koji ste nas kontaktirali, u želji da saznate šta će se sve to u ponedeljak od 19:00 časova zbivati u dvorani. Pa smo odlučili da i prije vremena sve to podijelimo sa vama.

Prije nego pročitate šta su vam pripremili OP i sportisti Foče da vas još jednom podsjetimo – cijena ulaznice je simboličnih 2KM i u prodaji će biti u dvorani na sam dan održavanja manifestacije. Mladi sportisti – odbojkašice, stonoteniseri, fudbaleri, košarkaši u petak i ponedeljak će obići i sve firme, kako bi ponudili karte i onima koji možda neće biti u mogućnosti da se pojave na priredbi, a žele pomoći i finansijski učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji.

Takođe, za vrijeme održavanja priredbe, biće postavljene i kutije u koje će se moći ostavljati novac za one koji budu željeli da daju više. I naravno, za sve firme i privatnike – sredstva se mogu uplaćivati i na žiro-račun OP, sa naznakom za „Budimo humani – sportom za osobe ometene u razvoju“.

Ne trebamo vam napominjati, da ćemo, kao i do sada, svaki prikupljeni i uloženi fening za kupovinu humanitarnih paketa za osobe sa smetnjama u razvoju, transparentno prikazati na FB stranici pokreta, kao i na našem portalu.

A sada....Za sve one koji su nestrpljivi pogledajte šta smo vam pripremili (iako smo nešto ipak ostavili i kao iznenađenje) i dođite u ponedeljak u što većem broju, pokažite humanost na djelu.

Sportski pozdrav od Omladinskog pokreta i svih sportista Foče!

19:00 - Otvaranje priredbe i predstavljanje učesnika

19:10 - 19:20 - Nastup najmlađih članova KUD Foča

19:25 - 19:45 - Odbojka: FK Sutjeska - KK Sutjeska (jedan set)

19:50 - 20:10 - Stoni tenis: Nipon - Wolf (mix dubl)

                                            OK Maglić (djevojke) - Ljubišnja (djevojke) (dubl)

                                            (broj setova po dogovoru)

20:15 - 20:30 - Košarka: FK Sutjeska - OK Maglić (5 minuta)

                                         Igma - Perućica (5 minuta)

20:30 - 20:45 - takmičenje u zakucavanju i šutiranju trojki

20:50 - 21:10 - Fudbal : KK Sutjeska - OK Maglić

21:15 - Nastup najmlađih članova KUD Vila i zatvaranje priredbe.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:03

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 55 gostiju i nema prijavljenih članova