SUTRA U 12:OOh JAVNA RASPRAVA O BUDŽETU OPŠTINE FOČA

Dana, 4. decembra sa početkom u 12:00h, u čitaonici Centra za kulturu i informisanje, održava se javna rasprava o rebalansu budžeta za 2013. godinu i planu budžeta za 2014. godinu.
 
Javnoj raspravi mogu prisustvovati svi zainteresovani sugrađani, i dati svoje sugestije i prijedloge.
 
 
Prema još uvijek aktuelnoj Strategiji za mlade opštine Foča, planirano je da u Opštini Foča bude zaposlen referent za mlade i da pored ostalog bude planiran budžet za mlade. 
Komisija za mlade SO Foča je pismenim dopisom tražila da Opština Foča sistematizaciojom radnih mjesta zaposli referenta za mlade i planira budžet za mlade, i još uvijek se niko nije oglasio povodom ovog zahtjeva.
 
Takođe, iz pouzdanih izvora saznajemo da Opština Foča planira da smanji ionako mali budžet za sport, za 2014. godinu,  i da nastavi sa praksom nepostojanja budžeta za mlade iz sredstava Opštine Foča.
 
Sagledajte šta je sve Omladinski pokret Foča organizovao u 2013. godini i recite da li omladina treba da ima finsansijsku podršku Opštine Foča. Podsjećamo vas da odnedavno imamo dvije omladinske organizacije u Foči, Omladinski pokret Foča i Asocijaciju mladih Foča.
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas169
Juče600
Ove sedmice769
Ovog mjeseca15226
Ukupno1176133
utorak, 27 jun 2017 07:27

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 93 gostiju i nema prijavljenih članova