OMLADINSKI POKRET FOČA SVIM VOLONTERIMA ČESTITA MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Danas je Međunarodni dan volontera, dan kao bilo koji drugi, ali i dan koji je proglašen za jedini dan u godini kada volonteri u raznim organizacijama dobijaju priliku da kažu par riječi o svom radu za medije.
 
 
Rukovodstvo Omladinskog pokreta Foča niko nije pitao ništa, ali OPF vodi internet portal koji sugrađanima pruža bitne informacije iz Foče, i koji služi za promociju aktivnosti ove organizacije.
 
Kako smo nedavno iz Opštine Foča čuli, na teritoriji naše opštine postoji preko 40 nevladinih organizacija. Jedni su aktivni, drugi nisu. Jedni očekuju isključivo pomoć Opštine, drugi se snalaze i na druge načine.
 
Jedno je jasno, volonteri troše svoje slobodno vrijeme, nemaju naknadu, niti neki benefit. U nevladinim organizacijama dobijaju iskustvo i rade na promjenama u sredinama u kojima žive. 
 
Omladinski pokret Foča ima 114 potpisanih pristupnica, a od toga je 38 aktivnih volontera. Ukoliko ste neko ko ima slobodnog vremena, podržavate rad naše organizacije i voljni ste pomoći u stvaranju promjena, javite se i priključite se pozitivnim promjenama u Foči.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas212
Juče595
Ove sedmice212
Ovog mjeseca10039
Ukupno1282268
ponedeljak, 18 decembar 2017 09:59

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 29 gostiju i nema prijavljenih članova