ODBOJKAŠI PODRŽAVAJU AKCIJU „POMOZIMO DEDA MRAZU DA DONESE RADOST“

Druga po redu akcija Omladinskog pokreta „Pomozimo Deda Mrazu da donese radost“ uveliko je u toku. Kao što smo već najavili, od 5. do 25. decembra, svi građani Foče koji budu željeli moći će da poklone jednu čokoladu, bombone, igračku ili školski pribor, kako bi se napravili novogodišnji paketići za socijalnu ugroženu djecu.

 

Od juče, korpe za ubacivanje artikala postavljene su i u „Konzumu“, gdje će naši sugrađani, pored već ranije pomenutih prodavnica „Malović“, „Orfej“, „Mocart“ , „Nole“ i „Slatka kuća“ moći da ostave neki proizvod za fočanske mališane i time pomognu akciju OP.

Da donese radost našim najmlađim sugrađanima, koji neće dobiti paketiće od drugih firmi i ustanova, Deda Mrazu su se odlučili da pomognu i odbojkaši Maglića. Naime, na subotnjoj utakmici koju će odigrati protiv Gradiške (19:00 časova), biće postavljene korpe, gdje će naši aktivisti i mladi sportisti nuditi gledaocima da dobrovoljno prilože nešto od slatkiša ili igračaka. Takođe, lideri odbojkaškog šampionata Srpske, daće primjer svima koji budu došli da ih bodre u ovom važnom meču i sami ubaciti po neki proizvod i time vratiti osmijeh na lica mališana koji  zaslužuju bezbrižno djetinjstvo.

Podsjetimo još jednom, akcija se održava drugu godinu za redom, traje do 25. decembra, a par dana pred Novu godinu paketići se biti dodijeljeni dječacima i djevojčicama iz socijalno ugroženih porodica. Prošle godine, Omladinski pokret i građani Foče usrećili su tačno 185 mališana. Potrudimo se da i ove godine uljepšamo nečije djetinjstvo i time i sebe učinimo srećnijim.

Dječiji osmijeh nema cijenu!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas252
Juče370
Ove sedmice3691
Ovog mjeseca13173
Ukupno1319167
nedelja, 25 februar 2018 20:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova